2021年10月26日 | 食の見聞録を更新しました。NEW |
2021年10月26日 | 松本さん(D2)の論文 “Quality improvement of pizza crust for chilled transport and storage: Effect of pre-baking on the physical strength and texture” がTransactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineersに掲載されました。NEW |
2021年10月26日 | 三ヶ尻さん(修士修了生)の論文“Glass transition behavior of carnosine and its impact as a protectant on freeze-dried lactic acid bacteria”がFood Biophysicsに掲載されました。NEW |
2021年10月01日 | 三年生が研究室配属しました。 |
2021年09月06日 | 食の見聞録を更新しました。 |
2021年07月30日 | 研究内容を更新しました。 |
2021年07月19日 | 食の見聞録を更新しました。 |
2021年07月19日 | インタビューへのリンクを掲載しました。 |
2021年06月30日 | Alvino Granadosさん(Postdoctoral Researcher)の論文“Effect of cellulose content on the water sorption, glass transition, mechanical relaxation and caking properties of freeze-dried carbohydrate blend and food powders”がLWT Food Science and Technologyに掲載されました。 |
2021年06月30日 | 曽我部さん(D2)の論文“Effect of polymer additions on the physical properties of freeze-dried soup solid”がJournal of Food Science and Technologyに掲載されました。 |
2021年06月09日 | 研究内容を更新しました。 |
2021年06月09日 | 住田さん(2021年3月修士修了)の論文 “A novel dextrin produced by the enzymatic reaction of 6-α-glucosyltransferase Ⅱ: Practical advantages of the novel dextrin as a food modifier”が Bioscience, Biotechnology, and Biochemistryに掲載されました。 |
2021年05月24日 | 食の見聞録を更新しました。 |
2021年05月11日 | 食の見聞録を更新しました。 |
2021年05月11日 | 山本さん(2021年3月修士修了)の論文“Optimum physical properties of fruit puree for freeze-drying: Effect of pulp content on freeze-concentrated glass transition temperature and yield stress of mango puree”がJournal of Food Engineeringに掲載されました。 |
2021年04月27日 | 研究内容、食の見聞録を更新しました。 |
2021年03月15日 | 曽我部さん(D2)の論文“Physical and structural characteristics of starch-based and conventional cookies: water sorption, mechanical glass transition, and texture properties of their crust and crumb”がJournal of Texture Studiesに掲載されました。 |